Ljungby Bredband är det ett litet It-företag med stort hjärta. Vi strävar efter att alltid leverera den bästa servicen i både det lilla och det stora – till våra företagskunder såväl som till våra privatkunder.


I din roll kommer du arbeta inom områden som Windows server, Windows klienthantering, Active Directory, VMware, nätverk, Office 365, hårdvara och IP-telefoni. Du kommer att stötta våra kunder via telefon, fjärrstyrning eller ute på plats.

Det är därför viktigt att du utöver kunskap inom nämnda områden, även gillar problemlösning, är serviceinriktad, kommunikativ och lyhörd. Du talar och skriver flytande svenska och kan kommunicera väl på engelska vid behov. Jobbet innebär mycket eget ansvar och du förväntas själv kunna prioritera/planera dina uppdrag.
Eftersom tjänsten medför en hel del kundbesök är B-körkort ett krav. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av supportuppdrag eller arbete inom IT.

Vänligen notera dina meriter tydligt i din ansökan.
Låter detta som du? Tveka inte att kontakta oss. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden – så skicka din ansökan omgående! Sista ansökningsdag är 31 maj 2023.
Blir du aktuell för tjänsten görs en säkerhetsprövning med registerkontroll. Du startar med en prov-/visstidsanställning som övergår i en fast tjänst på heltid.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta av IT-chef Carl Schultze på carl@resurscentrum.se eller 0372–780014.
Ansökan mailas till Carl Schultze carl@resurscentrum.se

Välkommen till Ljungby Bredband!

IRC Ljungby AB (Idé & Resurscentrum i Ljungby) är ett näringslivsägt bolag som bedriver verksamhet inom kompetensutveckling och IT. Vi har funnits sedan 1986 och har som uppdrag att tillgodose företagens behov av utbildning och utveckling. För närvarande är vi 10 anställda och vi finns på Garvaren där vi har vår administrativa enhet, kundbutik och utbildningslokaler.